Maria aan het bellenblazen

De kracht van de bellenblaas

Vond jij het ook zo leuk om bellen te blazen toen je nog een kind was? Ik wel. Ik vond het een sport om de grootst mogelijke zeepbel te blazen. En dan het liefst met eigen gereedschap, zodat ik van die mega zeepbellen kon blazen. Je kent het vast wel. Met een ijzerdraad een ringetje met een handvat vormen en zelf een sopje maken met afwasmiddel of groene zeep. Heb je kinderen? Dan zou ik het zeker aanbevelen. 

Heb je geen kinderen, maar wel collega’s? Hoe zou het zijn als je van achter je bureaustoel een bellenblaas uit je tas haalt en vervolgens zeepbellen door de ruimte laat dwarrelen? Wat zou er gebeuren als je jouw collega’s uitnodigt om samen zeepbellen te blazen? Je hebt er toevallig nog een paar extra in je tas gestopt 😉. Zie je dat al voor je? Zou je het aan durven? 

De bellenblaas heeft een speelfunctie. Spelen geeft plezier en samen spelen betekent dat je positieve emoties met elkaar deelt. En dat versterkt de band, maar er is meer . . . En nu komen we bij de kern van dit bericht. 

Wist je dat je door het blazen van zeepbellen invloed uit kunt oefenen op je zenuwstelsel op momenten dat je de controle verliest of het gevoel hebt dat je de controle verliest? Wil je weten hoe dit zit? Registreer je vandaag nog en ontvang direct na registratie een GRATIS e-book + video 👇. 

E-book + video

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *