Diensten

Veranderen is niet gemakkelijk. Je brein, gevoel en ratio kunnen in opstand komen. Het is fijn wanneer iemand dan met jou meekijkt en helpt met het scheppen van de juiste omstandigheden om te kunnen veranderen.

Je komt met een persoonlijk vitaal leiderschapstraject weer in contact met je lichaam en je gevoel. Je gaat jou (verborgen) bronnen van stress ontdekken en aanpakken. Ik ben er voor jou ook wanneer het moeilijk wordt en ik help jou op koers te blijven. Tevens leer je vaardigheden om nieuw gedrag vol te houden en ga jij ontdekken hoe je meer kunt gaan leven vanuit ‘flow’ om jouw doelen na te streven.

Samen gaan we voor duurzame gedragsverandering, zodat jij ook na het persoonlijk vitaal leiderschapstraject de regie behoudt over jouw leven en werk.

Persoonlijk vitaal leiderschap

De ambitieuze en zelfbewuste vrouw die volop in zijn of haar carriere staat en denkt; ‘is dit het nu?’  Of ‘hoe lang houd ik het nog vol?’ . Je bent ontevreden en/of je hebt last van stress & burn-out gerelateerde klachten. Je wilt niet langer balanceren, maar meer leven vanuit flow en manifesteren. 

 

Online Sparsessie 60 minuten voor 97,- euro incl. BTW.

Voor als je even vastloopt en het gevoel hebt dat je met een nieuw inzicht en enkele handvatten weer verder kunt.  

Zonder oordeel en door het stellen van de juiste vragen leer jij jezelf nog beter kennen. Je krijgt direct een nieuw inzicht en enkele handvatten die jou gaan helpen gevoel en ratio op één lijn te krijgen. Het resultaat is meer rust in hoofd en lichaam.

Stuur mij een WhatsApp berichtje en ik reageer binnen 24 uur op werkdagen. 

Dit is GEEN persoonlijk vitaal leiderschapstraject. Het is geschikt voor jou als je mijn expertise als vitaliteitskundige leiderschap wilt gebruiken en genoeg hebt aan een nieuw inzicht en enkele handvatten waar je graag zelfstandig mee aan de slag gaat. Of als je de optie voor een coachtraject wilt onderzoeken. 

Profielfoto van Maria

Missie

Het is mijn missie om ambitieuze vrouwen met jonge kinderen te helpen met het ontwikkelen van eigen regie en leiderschap voor een beter leven. Het resultaat is meer energie, meer focus en meer tijd voor jezelf en jouw ambities. 

Samen een weg creëren waarin jij door de bomen het bos weer ziet.  En dat betekent keuzes maken, afscheid nemen van zaken die niet meer dienen, groeien en ontwikkelen in je sterken kanten en weten welke richting je op wilt. 

Je weet na een coachingstraject wat je uit het leven wilt halen en hoe je dat het beste kunt doen. Je hebt de regie weer terug over jouw leven en loopbaan. Beter nog;  je gaat flexibel om met tegenslagen en je beheerst vaardigheden waar je levenslang profijt van hebt. Je bent een echte vitale leider. 

Vitastap

Contactgegevens

Maria Maas, Doctor Cuyperslaan 40-26, 5623 BB EINDHOVEN

Telefoonnummer & WhatsApp: 06-25340503

KVK nr. 76613941 

BTW-id: NL003110695B55

Privacy Policy

Algemene voorwaarden

Visit Us