Liefdevol voeden op sloffen

Sfeer proeven? Gratis kennismaken?

Stop jouw strijd met eten!

Ben jij de hele dag bezig met wat je wel en niet zou mogen eten? Probeer jij steeds weer die touwtjes strakker te trekken? Heb je strenge eet regels voor jezelf en/of lijstjes met verboden voedingsmiddelen? Heb je het gevoel dat je geen wilskracht hebt?

Je hebt ook al van alles geprobeerd, maar je vervalt steeds weer in oud gedrag. Ben jij het helemaal zat? Ben je ontevreden over je lichaam en/of simpelweg over jouw relatie met voeding? Wil je weer kunnen genieten van lekker eten en van het leven! zonder schaamte en schuldgevoelens? Ben jij ook nog eens zelfbewust en ambitieus?

Dan ben ik er om jou te helpen de strijd met eten te stoppen. Samen bouwen we aan een fijne relatie met eten en ga jij een liefdevolle relatie ontwikkelen met jezelf. 

Liefdevol voeden op sloffen

Coachingstraject voor de zelfbewuste, ambitieuze vrouw, die geen strijd meer wil rondom eten en weer wil genieten van lekker eten en het leven!

Reserveren is vrijblijvend. Je besluit pas na het strategiegesprek.

Verkennen, veranderen en volhouden van gedrag

Samen gaan we verkennen wat er voor nodig is om de stap te maken naar een liefdevolle relatie met eten en met jezelf. Je leert jezelf nog beter kennen. Je gaat een gezonde balans vinden en meer liefde voor je lichaam  creëren. Ik help jou met het ontwikkelen van flexibiliteit, zodat je weer kunt genieten van eten en van het leven.

Wat ga je doen?

Stap uit de vicieuze cirkel van dieten, emotie eten en gevoelens van schuld, schaamte of angst.

Hoge verwachtingen, streng zijn voor jezelf, het vergelijken met anderen door o.a. sociale media. Voel jij je schuldig, omdat het jou (nog) niet is gelukt of maar tijdelijk? Heb je last van schaamte? Of ervaar je druk vanuit de omgeving? 

Als je er niet goed mee om weet te gaan, krijg je al snel last van eenzaamheid, een onbegrepen gevoel, piekerende gedachten, onzekerheid over jouw lichaam, weinig zelfvertrouwen en nog meer focus op dat waar je zo mee worstelt. 

Dit traject is geen afvaltraject, maar helpt jou als je jouw relatie met voeding en met jezelf wil verbeteren.

Ik help jou het het ontwikkelen van flexibiliteit, zodat je weer kunt gaan genieten van het eten en van het leven. 

Maria liefdevol aan het koken

Liefdevol voeden op sloffen

Coachingstraject voor de zelfbewuste, ambitieuze vrouw, die geen strijd meer wil rondom eten en weer wil genieten van lekker eten en het leven!

Reserveren is vrijblijvend. Je besluit pas na het strategiegesprek.

Waarom dit traject?

Elke dag weer, zie ik zoveel vrouwen die een verstoorde relatie met voeding hebben. Strenge eet regels, verboden voedingsmiddelen, diëten die vrouwen niet gelukkig maken en/of maar tijdelijk volhouden. Het welbekende jojo-effect treedt op en/of schaamte en schuldgevoelens overheersen. Je besluit nog een poging te wagen of nog strenger te worden voor jezelf, waardoor je in een vicieuze cirkel beland. En dat is wat je juist niet wilt. 

Lekker eten zonder schaamte of schuldgevoelens en strenge restricties voor jezelf dat kan echt. Daar wil ik jou dan ook graag bij helpen. Minder bezig zijn met de details en meer leven. Leren luisteren naar je lichaam en ontdekken wat jij nu echt belangrijk vindt. Meer doen wat past bij jou, werkt voor jou en daarin een balans vinden. Liefde en compassie ontwikkelen voor je lichaam, jezelf en het leven. Dan komt de rest vanzelf. Echt waar?

Ja echt waar. Hoe minder jij bezig bent met wat je de hele dag wel en niet mag eten van jezelf, hoe gemakkelijker gewichtsreductie is. En wie weet ontdek je dat je dat helemaal niet meer wenst. Dat kan namelijk ook. Ook zorgt het voor minder stress, wat je gezondheid weer ten goede komt. 

Voor wie is dit traject geschikt?

Hoe ziet dit 4 maanden traject eruit?

Een vitaliteitstraject start met een vragenlijst, gevolg door een vitacheck. De vitacheck geeft inzicht in waar je energietekorten zitten. 

Om de 2 of 3 weken vindt er een waardevol (online) coachgesprek plaats of fysieke coachsessie, waarbij we gaan wandelen of boksen. 

Je hebt ook recht op nazorg, wat inhoudt dat we na afloop van een traject kijken hoe het met je gaat. 

Intake

De eerste coachafspraak is een intake. Samen gaan we onderzoeken, wat je wensen/doelen zijn en welke obstakels er zijn. We maken we een plan van aanpak met haalbare doelen, die we continue blijven monitoren.

Coaching

Waardevolle (online) gesprekken en/of fysieke coachingssessies om de 2 a 3 weken.

Werkboek

Je ontvangt een werkboek waarin het plan staat vermeld en waarin je opdrachten en oefeningen ontvangt, om je doelen te behalen. Het werkboek word na elke coachingssessie aangevuld en steeds dikker.

Wekelijks contact

Je krijgt feedback op huiswerkopdrachten en je kunt vragen stellen over de huiswerkopdrachten. Ook bespreken we de voortgang en sturen we bij indien nodig. Support via WhatsApp is ook mogelijk. Ik ben er om jou te helpen op koers te blijven, ook wanneer het moeilijk wordt, zodat jij je doelen kunt behalen.

En de investering?

Liefdevol voeden op sloffen

575 De totale investering inclusief btw. Betaling in termijnen is mogelijk. Maximaal 3 plaatsen, dus wees er snel bij!
  •  

Wat levert het op?

Liefdevol voeden op sloffen

Coachingstraject voor de zelfbewuste, ambitieuze vrouw, die geen strijd meer wil rondom eten en weer wil genieten van lekker eten en het leven!

Reserveren is vrijblijvend. Je besluit pas na het strategiegesprek.

Missie

Het is mijn missie om ambitieuze en zelfbewuste vrouwen te helpen met het ontwikkelen van eigen regie, zodat zij een leven creëren waarin zij trouw zijn aan zichzelf, flexibeler kunnen omgaan met tegenslagen en dromen na durven jagen. 

Samen een weg creëren waarin jij door de bomen het bos weer ziet. Je weet na een coachingstraject wat je uit het leven wilt halen en hoe je dat het beste kunt doen. Je hebt de regie weer terug over jouw leven en werk. Beter nog, je ervaart meer ‘flow’ en je beheerst vaardigheden waar je levenslang profijt van hebt. Je bent een echte vitale leider. 

Vaak gestelde vragen

Het doel van vitaliteitscoaching is jou helpen om meer uit jezelf, je leven en je werk te halen en patronen die stress geven te doorbreken, zodat jij meer energie, zin een veerkracht ervaart.  VitaStap helpt jou met het ontdekken wat je nog allemaal uit het leven wilt halen, het scheppen van de juiste voorwaarden om te kunnen veranderen en het aanleren van vaardigheden om vol te houden. Je gaat voor duurzame gedragsverandering, zodat je meer voldoening, succes en geluk ervaart. 

Vitaliteitscoaching is geschikt voor iedereen die meer uit zichzelf en het leven wil halen. VitaStap richt zich met name op zelfbewuste, ambitieuze millennials die verlangen naar meer zin, energie en veerkracht in het leven, zodat zij meer geluk en succes ervaren. 

Een vitaliteitscoach gaat verder dan leefstijl en gezondheid. Vitaliteit gaat ook over een autonoom en zinvol bestaan. Het helpen ontdekken wat je wilt en past bij wie jij bent. Coachen op leefstijl is niet het doel in een vitaliteitstraject, maar een middel om meer uit het leven te halen. 

Goed voor jezelf zorgen en veranderen is pas interessant, wanneer je weet wat het leven van het leven de moeite waard maakt en wanneer gevoel en ratio op één lijn liggen, je niet meer bezig bent met overleven. Het is een basis voorwaarde voor succesvolle en duurzame gedragsverandering en het is een onderdeel van een volledig vitaliteitstraject. 

Een vitaliteitscoach is een wandelende database met bewezen info, tools en praktische interventies als het gaat om voeding, beweging, slaap en ontspanning.  

Veranderen van gewoonten en gedrag is niet gemakkelijk. Het gaat niet vanzelf. Je brein, gevoel en ratio kunnen in opstand komen. Het is fijn wanneer iemand dan met jou meekijkt, jou helpt met veranderen, maar ook helpt om vol te houden. Een vitaliteitstraject zorgt voor succesvolle en duurzame gedragsverandering, waarin je vaardigheden leert waar je voor de rest van je leven profijt va hebt. 

Voor de zelfbewuste, ambitieuze millennial die houdt van zichzelf ontwikkelen, gemotiveerd is en klaar is om patronen te doorbreken die stress geven. Je vraagt je zelf steeds vaker af;’ hoe lang houd ik het nog vol’, of’ is dit het nu’? Veranderen van gedrag is namelijk geen quick fix, maar kost tijd, energie en geduld. Je wilt geen standaardadviezen, maar vaardigheden leren. Holistisch en praktisch. Je wilt een vitale leider zijn en daarvoor werken middels het uitvoeren van opdrachten, oefeningen, waardevolle gesprekken of fysieke coaching. 

Voor de ambitieuze, zelfbewuste vrouw die ontevreden is over haar relatie met voeding en/of haar lichaam. Jij wil graag bouwen aan een fijne relatie met eten en een liefdevolle relatie met jezelf. Je verlangt ernaar dat je weer kunt genieten van lekker eten en van het leven  zonder schaamte en/of schuldgevoelens. Dit is geen afvaltraject. Het draait om het verbeteren van de relatie met eten en de relatie met jezelf.

Je wilt geen standaardadviezen, maar vaardigheden leren. Holistisch en praktisch. Je wilt een vitale leider zijn en daarvoor werken middels het uitvoeren van opdrachten, oefeningen, waardevolle gesprekken of fysieke coaching. 

De duur van een volledig vitaliteitstraject is 3, 4, 5 of 6 maanden. Dit is afhankelijk van het soort traject dat je kiest. Deze duur is de tijd die nodig is voor duurzame gedragsverandering.  Gedragsverandering is namelijk geen quick fix, maar kost tijd en energie. 

Zeker! Een belangrijke voorwaarde voor coaching en succesvolle gedragsverandering is een wederzijdse klik. Door jouw plek te reserveren, geef je commitment om een telefonische afspraak met mij in te plannen. Daarna kun je besluiten of je graag in wilt stappen. 

Soms wordt een vitaliteitstraject deels of geheel vergoedt. Steeds vaker investeren werkgevers in de vitaliteit en gezondheid van medewerkers ter preventie of tijdens ziekte. Vaak reserveert een werkgever ook een opleidingsbudget per medewerker. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken naar de mogelijkheden voor persoonlijke coaching.   

Wanneer de werkgever een vitaliteitstraject betaalt, dan houden we eerst een intakegesprek. Daarna krijg je een offerte voor het traject wat past bij jou, met een plan van aanpak voor jouw situatie en wens(en). Deze laat je goedkeuren door je werkgever en vervolgens ontvangt je werkgever de factuur. 

één coachingssessie duurt maximaal 60 minuten of 75 minuten afhankelijk van het traject wat je kiest. 

De intake duurt 90 minuten. 

Nee, VitaStap biedt alleen vitaliteitstrajecten aan, omdat gedragsverandering geen quick fix is, maar tijd en energie kost. 

Wil je graag sparren omdat je even vast loopt, dan kun je ook sparren met VitaStap door een sparsessie van 75 minuten. Het is voor als je af en toe een steuntje in de rug nodig hebt, behoefte hebt aan een luisterend oor, op zoek bent naar nieuwe inzichten en handvatten. 

Ja, dat kan. Voorafgaand aan een vitaliteitstraject betaal je de eerste termijn en en je ontvangt automatische facturen voor de opeenvolgende termijnen. De termijnen worden in overleg bepaald. Je kunt maximaal in 3 termijnen betalen. 

Vitastap

Contactgegevens

Maria Maas, Doctor Cuyperslaan 40-26, 5623 BB EINDHOVEN

Telefoonnummer & WhatsApp: 06-25340503

KVK nr. 76613941 I BTW-id: NL003110695B55

Privacy Policy

Algemene voorwaarden

Visit Us