Persoonlijk vitaal leiderschap

Coachingstraject voor de ambitieuze vrouw met jonge kinderen, die verlangt naar meer energie, rust, focus, tijd voor zichzelf en haar ambities. Je wilt de regie weer terug over jouw leven en een echte vitale leider worden.

Reserveren is vrijblijvend. Je besluit pas na het strategiegesprek.

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze punten?

Hoe zou het voor je zijn als je . .

Maria is een fijne coach, die naast haar kundigheid op vele vlakken, de volgende prettige eigenschappen bezit; geduld, rust, goed kunnen luisteren, duidelijk, inspirerend, betrouwbaar en gedreven.

Toen bij mij de energiebalans tussen werk en privé zoek was, ten gevolge van een chronische aandoening, ben ik bij Maria terechtgekomen, waar ik erg blij om ben!

De coaching vond plaats bij haar thuis, waardoor er een prettige, huiselijke, ontspannen sfeer heerstte, waar ik me op mijn gemak voelde en ook was er meteen een goede klik.

Als eerste ging ze samen met mij op zoek naar mijn levensdoelen, die meteen ook inzicht gaven in de voor mij belangrijkste levensgebieden, waar dan ook het meest van mijn tijd en energie naartoe mag gaan. Ook belangrijke waarden, kwaliteiten en eigenschappen kwamen aan bod. Dit alles samen vormde dan een kompas, dat meer richting kon geven aan mijn leven. Dit alles gaf me echt meteen al zoveel inzicht!

Door middel van opdrachten, die ik uit ging voeren en die we vervolgens samen evalueerden, ging ik steeds meer naar dat innerlijke kompas leven.

Ik heb geleerd om;

  • beter stress te managen.
  • gewoontes te doorbreken, die veel energie kosten op gebieden die niet belangrijk genoeg voor me zijn.
  • meer de dingen te doen, die me energie geven.
  • meer inzicht in mezelf, mijn talenten en mijn patronen te krijgen.
  • mijn kwaliteiten in te zetten op momenten dat ik ze heel goed kan gebruiken.

Wat ik het meest waardeerde was ook het tussentijdse contact met Maria, wat verliep via WhatsApp.  Zelfs via die weg kreeg ik dan, wanneer ik even vastliep, zo’n goede coachvraag, die mij meteen weer in beweging zette. Echt top!

Uiteindelijk leef ik steeds meer vanuit mezelf, kan ik beter relativeren, blijf ik dichter bij mezelf. Soms val ik nog wel eens terug in oude gewoontes, maar dan denk ik weer terug aan mijn coachsessies en wat ik daarin geleerd heb en weet ik weer welke tools ik in kan zetten om weer in de goede flow te geraken. 

Maria, je bent een topper en ik ben je hartstikke dankbaar voor alles!

Ik weet dan ook zeker dat je heel veel mensen, net als mij, weer richting
aan hun leven zult gaan geven. 

Pauline I Leerkracht basisonderwijs

Persoonlijk vitaal leiderschap

Coachingstraject voor de ambitieuze vrouw met jonge kinderen, die verlangt naar meer energie, rust, focus, tijd voor zichzelf en haar ambities. Je wilt de regie weer terug over jouw leven en een echte vitale leider worden.

Reserveren is vrijblijvend. Je besluit pas na het strategiegesprek.

Wat ga je leren?

Passie & talent

Je leert jezelf nog beter leren kennen. Je gaat ontdekken wat je echt wilt, wat je sterke eigenschappen zijn en wie je meeneemt op reis die het "leven" wordt genoemd. Dit in lijn met jouw waarden en voorwaarden en wat er voor nodig is om trouw te zijn aan jezelf en in harmonie met je omgeving. Weten wat en waarom je iets wilt geeft rust en controle.

Stressmanagement & emoties

Je gaat weer in contact komen met je lichaam en je gevoel. Gevoel en ratio op één lijn als voorwaarde patronen te doorbreken en duurzaam te veranderen. Je leert hoe je emoties kunt inzetten als brandstof om te kunnen floreren. Tevens ga je ontdekken wat jou verborgen bronnen van stress zijn en je leert vaardigheden, zodat je beter om kunt gaan met tegenslagen.

MINDSET

Je krijgt inzicht welke factoren voor jou een verschil gaan maken. Je vormt nieuwe helpende gewoontes en gedachten met oplossingen die dichtbij liggen en passen bij jou en jouw leven

Prestatie

Je leert hoe je focus kunt vergroten, meer gebruik kunt maken van je sterke eigenschappen en je leert vaardigheden om te kunnen floreren, zodat jij jouw (droom)doelen kunt verwezenlijken. Ook ga je leren hoe je wilskracht kunt trainen en wanneer je deze het beste kunt inzetten.

Hoe ziet dit 3 maanden traject eruit?

Een vitaliteitstraject start met een vragenlijst, gevolg door een vitaliteitscheck. De uitgebreide check geeft inzicht in waar je energietekorten zitten. 

Om de 2 weken vindt er een waardevol online coachgesprek plaats via Zoom.

Je hebt ook recht op nazorg, wat inhoudt dat we na afloop van een traject kijken hoe het met je gaat. 

Intake

De eerste coachafspraak is een (online) intake. Samen gaan we onderzoeken, wat je wensen/doelen zijn en welke obstakels er zijn. We maken we een plan van aanpak met haalbare doelen, die we continue blijven monitoren. Samen bepalen we hoe je traject eruit komt te zien.

Coaching

Waardevolle online coachgesprekken elke 2 of 3 weken.

Werkboek

Je ontvangt een werkboek waarin het plan staat vermeld en waarin je opdrachten en oefeningen ontvangt, om je doelen te behalen. Het werkboek word na elke coachingssessie aangevuld en steeds dikker.

Wekelijks contact

Je krijgt feedback op huiswerkopdrachten en je kunt vragen stellen over de huiswerkopdrachten. Ook bespreken we de voortgang en sturen we bij indien nodig. Ik ben er om jou te helpen op koers te blijven, ook wanneer het moeilijk wordt, zodat jij je doelen kunt behalen.

En de investering?

Persoonlijk vitaal leiderchapstraject - 4 maanden

976 De totale investering inclusief btw. Betaling in termijnen is mogelijk.
  •  

Wat kun je van mij verwachten?

Persoonlijk vitaal leiderschap

Coachingstraject voor de ambitieuze vrouw met jonge kinderen, die verlangt naar meer energie, rust, focus, tijd voor zichzelf en haar ambities. Je wilt de regie weer terug over jouw leven en een echte vitale leider worden.

Reserveren is vrijblijvend. Je besluit pas na het strategiegesprek.

Wat levert werken met mij jou op?

En er is meer . . .

Persoonlijk vitaal leiderschap

Coachingstraject voor de ambitieuze jonge moeder, die verlangt naar meer energie, rust, focus, tijd voor zichzelf en haar ambities. Je wilt de regie weer terug over jouw leven en een echte vitale leider worden.

Reserveren is vrijblijvend. Je besluit pas na het strategiegesprek.

Voor wie is dit traject geschikt?

Persoonlijk vitaal leiderschap

Coachingstraject voor de ambitieuze jonge moeder, die verlangt naar meer energie, rust, focus, tijd voor zichzelf en haar ambities. Je wilt de regie weer terug over jouw leven en een echte vitale leider worden.

Reserveren is vrijblijvend. Je besluit pas na het strategiegesprek.