Re-integratie
begeleiding en coaching

Vertel mij meer over de mogelijkheden

Coachings
traject

In samenwerking met het re-integratiebureau Startwijzer coach ik jou door de verschillende fases van een re-integratie- en loopbaan- of ondernemerstraject. Uitgangspunten voor een persoonlijk stappenplan zijn jouw unieke talenten, sterke eigenschappen, behoeften en wensen.  Samen gaan we ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dit het beste na kunt streven. Ik help jou met het ontwikkelen van eigen regie en het trainen van (werknemers) vaardigheden waar je levenslang profijt van hebt.  Ontdek op de website van Startwijzer het verhaal van een aantal klanten, wat hen in beweging heeft gezet en hoe ze tot een verbeterde (werk)situatie zijn gekomen. 

Voor wie?

Ik werk samen met het re-integratie bureau Startwijzer om als loopbaan en ondernemerscoach klanten vanuit het UWV te bedienen. Startwijzer begeleidt iedereen – die kan en wil werken – naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. Dat kunnen mensen zijn vanuit de WIA, ziektewet of een andere situatie die de wens hebben om een eigen bedrijf op te zetten, te starten als ZZP’er of naar een nieuwe baan toe te bewegen. 

De missie van Startwijzer is om klanten te laten ervaren waar hun mogelijkheden liggen. Dat doet Startwijzer al 20 jaar, als re-integratie bureau met specialisaties in ondernemerschapscoaching, loopbaan en studiebegeleiding en re-integratie 2de spoor. 

Missie

Het is mijn missie om ambitieuze vrouwen met jonge kinderen te helpen met het ontwikkelen van eigen regie en leiderschap voor een beter leven. Het resultaat is meer energie, meer rust, meer focus en meer tijd voor jezelf en jouw ambities.

Samen een weg creëren waarin jij door de bomen het bos weer ziet. En dat betekent keuzes maken, afscheid nemen van zaken die niet meer dienen, groeien en ontwikkelen in je sterke kanten en weten welke richting je op wilt. 

Je weet na een coachingstraject wat je uit het leven wilt halen en hoe je dat het beste kunt doen. Je hebt de regie weer terug over jouw leven en loopbaan. Beter nog, je gaat flexibel om met tegenslagen en je beheerst vaardigheden waar je levenslang profijt van hebt. Je bent een echte vitale leider. 

Vitastap

Contactgegevens

Maria Maas

Doctor Cuyperslaan 40-26, 5623 BB EINDHOVEN

Email: info@mariamaas.nl

Telefoon & WhatsApp: 06-25340503

KVK nr. 76613941 I BTW-id: NL003110695B55

Privacy Policy

Algemene voorwaarden

Logo BOVV
Aangesloten bij de BOVV