Werk met mij

Contactformulier

Gratis ONLINE kennismaken?

Online sfeer proeven! We bespreken jouw situatie, wens en vragen onder een genot koffie of thee. Samen gaan we ontdekken of er een klik is en of ik jou kan helpen. 

Vul je gegevens in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. 

* DUUR 30 MINUTEN

Hoge lat, keuzestress of je steeds weer vergelijken met anderen . . .

De tijd waarin we nu leven zit vol met hoge verwachtingen, streng zijn voor jezelf, keuzestress en het vergelijken met anderen door o.a. sociale media. Als je er niet goed mee om weet te gaan, krijg je al snel last een onbegrepen gevoel, schuldgevoelens, piekerende gedachten, onzekerheid, stress en/of burn-out gerelateerde klachten. Dat kost allemaal energie. Ze belemmeren jou in je vitaliteit. 

Lekker in je vel zitten

Meer energie, meer rust, meer focus, meer doen van wat jij echt belangrijk vindt en flexibel om kunnen gaan met tegenslagen. Dat wil jij toch ook?! 

Gelukkig zijn er zijn altijd mogelijkheden om te veranderen. Keuzes maken, afscheid nemen van zaken die niet meer dienen, dat betekent groeien en ontwikkelen in je sterke kanten. Weten welke richting je op wilt. Leven en werken naar jouw waarden en voorwaarden. Meer doen wat jij leuk en echt belangrijk vindt. Je hebt wellicht wat hulp nodig bij het scheppen van de juiste omstandigheden, een zet in de juiste richting om keuzes te maken, obstakels te overwinnen en doelen te verwezenlijken. Ik help je hier graag bij. Het resultaat van een coachtraject is dat je meer energie, rust en focus ervaart en meer doet van wat jij leuk en echt belangrijk vindt. En dat allemaal in harmonie met jezelf en de omgeving.

Wil jij graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op met onderstaand contactformulier. 

Missie

Het is mijn missie om ambitieuze vrouwen met jonge kinderen te helpen met het ontwikkelen van eigen regie en leiderschap voor een beter leven. Het resultaat is meer energie, meer rust, meer focus en meer tijd voor jezelf en jouw ambities.

Samen een weg creëren waarin jij door de bomen het bos weer ziet. En dat betekent keuzes maken, afscheid nemen van zaken die niet meer dienen, groeien en ontwikkelen in je sterke kanten en weten welke richting je op wilt. 

Je weet na een coachingstraject wat je uit het leven wilt halen en hoe je dat het beste kunt doen. Je hebt de regie weer terug over jouw leven en werk. Beter nog; je gaat flexibel om met tegenslagen en je beheerst vaardigheden waar je levenslang profijt van hebt. Je bent een echte vitale leider. 

Vitastap

Contactgegevens

Maria Maas

Doctor Cuyperslaan 40-26, 5623 BB EINDHOVEN

Email: info@mariamaas.nl

Telefoon & WhatsApp: 06-25340503

KVK nr. 76613941 I

BTW-id: NL003110695B55

Privacy Policy

Algemene voorwaarden

Logo BOVV
Aangesloten bij de BOVV